Extra ‘NSB-personeel’ tegen Kruimeluitkering fraude. Mega-Bestuurs en Bank Fraudes ongemoeid.

Bron: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/10/05/extra-nsb-personeel-tegen-kruimeluitkering-fraude-mega-bestuurs-en-bank-fraudes-ongemoeid/

Deur PvdA

 21ste eeuw-Het ‘Evil- Regime-Kabinet’  VVD & PvdA introduceren langzaam maar zeker de Participatie-Lijfeigenen in.

( van onze Tweede Kamer Kroeg )

Amsterdam-Noir. Gaat Narco-Witwascentrale “Banana-Fraude Nederland” ontploffen?Oorzaak van de ‘Jan met de Pet’ crisis in beeld.
Den Haag mede schuldig aan de crisis door o.a. het Witwassen van triljarden miljarden van de Ultra- Rijken Elite-Gangsters.
De Straf de arme maatschappij krijgt sinds de ‘VVD-Misdaadgroep’ met hun ‘PvdA-Hoertjes’ aan de macht zijn steeds meer een grimmig gezicht van een Politiestaat uit de middeleeuwen voor de gewone massa.

De Enlightenment heeft Nederland verlaten

De Verlichting school of Eeuw van de Rede  de 17 eeuw wordt steeds meer en meer verdrongen door opvattingen uit de Donkere middeleeuwen met lijfeigene voor de Adel
(Elite).

Wij werken nu nog net zo als in de ‘donkere’ Middeleeuwen zonder schone luiers in Narco-Nederland.
Uiteindelijk zijn ziekenhuizen en bejaarde tehuizen nu ook nog steeds de gevaarlijkste plekken van Nederland net als in de middeleeuwen: de medische staf doet wat tot een declaratie bij de verzekering leidt, genezing is een leuke bijkomstigheid. Je kunt- botbreuken, tumoren en zware infecties uitgezonderd- dus voorstellen dat er met een stukje Middeleeuwse serendipiteit gezonder manieren van genezen zijn en daar open voor blijven staan, zonder de andere kant op door te slaan: het verheerlijken van alles dat middeleeuws is, oud en ‘uit visioenen’ is neergedaald.

Narco-Nederland zet UWV,SZW en de Sociale Verzkeringbank in tegen Jan met de Pet.
Kruimel-Uitkeringsinstantie UWV, de Inspectie SZW en de Sociale Verzekeringsbank gaan fraude met ‘Kruimel–uitkeringen’ intensiever aanpakken. Er worden de komende vier jaar 260 extra  ‘NSB-medewerkers ‘ingezet. Naar verwachting levert dat vanaf volgend jaar 189 miljoen euro op wat een muizenbedrag is dat bijv. twee ‘Bonus Koningen’ a 18 miljoen per stuk achteloos op een namiddag in hun zak douwen naast hun jaar uitkeringen van 15 miljoen de man.

Aan de 1000 de miljarden die jaarlijks wordt Witgewassen op de Zuid-as is nog niet een woord aan gewijd in het’ VVD-PvdA Evil-Regime-Kabinet’ voor de Ultra-rijken.
Dat heeft het ‘Evil- Regime-Kabinet’ vrijdag bekendgemaakt. Veruit de meeste extra  NSB-medewerkers komen terecht bij het UWV: 240.

UWV, Inspectie SZW en SVB gaan ook intensiever samenwerken om de ‘Jan met de Pet’ risicogroepen beter in kaart te brengen (kuch).
De regels voor het verkrijgen van een uitkering worden eenvoudiger en beter uitgelegd aan uitkeringsgerechtigden (kuch). ‘NSB-Medewerkers’ van de drie instanties worden getraind om  de Kruimel-Fraude van ‘Jan met de Pet ‘sneller te herkennen.

UWV legt recht op Vernedering en Honger uit
Het UWV gaat werkzoekenden in de eerste 3 maanden van hun werkloosheid persoonlijk voorlichten over hun rechten en plichten en dat kan dus in een zin: Het Recht op vernedering en honger.
Uit proeven is gebleken dat tot sneller uitstroom uit de uitkering leidt naar zelfmoord en/of totale waanzin of de inmiddels beruchte ‘VVD- Werkkampen’.

De SVB gaat meer onderzoek doen naar vermogen ( ? 0,00) van bijstandsgerechtigden die nog geen zelfmoord hebben gepleegd of bij de Voedselbanken zitten en honger lijden in het buitenland.
De SVB mag uitdrukkelijk geen onderzoek doen naar vermogens in het buitenland van de Ultra-Rijken Elite-Gangsters, want die worden dagelijks witgewassen door VVD-partij leden op de Amsterdamse Zuid-As.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s